La nostra Vocal de Salut, ens convida a celebrar la Vida!

Consell Directiu de la FCVS

Vet aquí que ens hem assabentat per un ratolí que la Imma Bori celebra un aniversari d’aquells que fan patxoca, i que són solemnes, vaja. Que encomanen agraïment i ganes d’esprémer la vida!

A nosaltres, en un moment com aquest, només ens toca de fer memòria i de dir-hi coses bones:  sabem que ja als disset anys, la Imma era monitora de colònies per a noies i nois amb discapacitat física severa. I que un temps més tard, des de molt jove ja era Coordinadora de l’entitat Auxília Catalunya, i també membre d’ECOM.

D’aquella etapa en va guardar relacions valuoses de per vida, com el lligam estret que va mantenir  amb en Lluís Martí, el qui després va ser el fundador i primer president de la nostra Federació Catalana de Voluntariat Social -FCVS, i amb en Ramon Nicolau, qui és avui el nostre Secretari General.

En Pedro Serra, el seu home, que era advocat, va ser president d’ECOM i secretari de la Fundació Pere Mitjans ( entitat federada a qui la Imma representa avui  en el nostre Consell Directiu, com a vocal de Voluntariat i Salut)

No us sorprengui que la vocalia que exerceix la Imma a casa nostra sigui la de Salut, perquè ella, a banda de tot el seu vessant de voluntariat, professionalment ha estat metgessa rehabilitadora durant 35 anys a l’Hospital de la Vall d’ Hebron. I això no pot ser en va…

En fi, que nosaltres ens fem ben disponibles a celebrar la seva vida, llarga, generosa i compromesa.

Ara només resta que ella ens convidi a la seva festa!