Caminada popular “El voluntariat en marxa”

ASSUMPTA COSTAFREDA
Coordinadora de la FCVS – Lleida
Presidenta de l’Associació de Caritat Sant Vicenç de Paul

 

Un dels eixos prioritaris i més importants  que la Federació Catalana del Voluntariat Social vol assolir  és Visualitzar i Posar en Valor el Voluntariat.

Amb aquesta finalitat, la nostra unitat territorial de Lleida, amb les entitats federades, programem tot un seguit d’accions molt variades i que es duen a terme al llarg de l’any com són la Fira d’Entitats de Voluntariat Social, celebració del Dia Internacional del Voluntariat, sessions sensibilitzadores… i que fan possible aquesta visualització i posada en valor.

Per tot això el proper diumenge 7 de maig realitzarem un d’aquests actes,  la Caminada Popular “ El Voluntariat en marxa”   per cinquè any consecutiu i cada cop amb més entusiasme i ganes.

Ens trobarem a les 9 del matí als  Jardins Ernest Lluch de Lleida i acabarem al Parc de  la Mitjana, amb un recorregut d’entre 8 a 10 Km.

En arribar al Parc de la Mitjana s’oferirà coca de sucre i xocolata a tots els participants i també hi haurà avituallament en el recorregut. A l’arribada gaudirem d’animació i d’un taller de sensibilització mediambiental.

Cada any hi ha més empreses i entitats que col·laboren amb nosaltres per tal que aquesta Caminada sigui exitosa.

Per participar cal inscriure’s via on-line o també el mateix dia de la caminada a partir de les 08:15 h. El preu de la inscripció es de 5 euros i gratuït per als menors de 12 anys.

Les persones que vindran a caminar amb nosaltres ho faran, perquè són conscients del potencial que porta a dins el voluntariat i reconeixen que “ Ser voluntari/a dóna fruit“ i que les persones voluntàries som un referent de vida compromesa i solidària i un agent de canvi social.

Animeu-vos! Cal seguir fent moltes passes solidàries i mostrar la veritable força del voluntariat. Veniu i gaudirem  d’un bon matí de diumenge, tot fent salut, bona convivència, escoltarem música, esmorzarem… i sobretot ens sentirem satisfets d’haver caminat per al voluntariat de Lleida.

Més informació a: lleida@voluntaris.cat