A Fundació Ared, productes de qualitat i amb gran valor social

Alba Anglada - Responsable Voluntariat Fundació Ared (002)

Alba Anglada,

Responsable de voluntariat de Fundació Ared

I aquest Sant Jordi ho pots comprovar!

Cada Sant Jordi, totes les llars s’omplen de llibres i roses. A Fundació Ared, el 23 d’abril arriba setmanes abans quan el nostre taller de confecció s’omple de roses de tela, i el nostre obrador engega els forns per a elaborar dolços amb oportunitats.

Fundació Ared som una entitat de Barcelona que portem més de 28 anys acompanyant persones en alt risc de vulnerabilitat, majoritàriament dones, perquè aconsegueixin la plena integració a la societat. Ho fem fomentant la seva autonomia, a través de la formació i l’acompanyament integral, que permeti la seva incorporació al mercat laboral. Comptem amb una empresa d’inserció i amb un centre especial de treball (CET) on creem noves oportunitats laborals mitjançant l’elaboració de productes de qualitat, produïts al cor de Barcelona, i socialment responsables.

Per aquest Sant Jordi, com és habitual, hem creat propostes pensades especialment per a aquesta data, per a empreses i particulars. Enguany, hem comptat amb una col·laboració molt especial, la de la Pilarín Bayés, que ha omplert de colors les galetes elaborades al nostre obrador, Gourmet Ared, amb les seves il·lustracions.

Tant si t’agrada el dolç com si prefereixes el salat, si ets de roses naturals o t’atreveixes amb productes més innovadors, a Fundació Ared, tens totes les opcions. I, a més, contribueixes activament en el futur de persones altament vulnerables. Pots adquirir-les:

A través de la botiga en línia d’Ared i del El Mercat Social, on hi som presents des dels seus inicis. També, apropant-te a les nostres parades podràs comprar les exclusives galetes amb il·lustracions de la Pilarín Bayés, el tradicional pa de Sant Jordi o les nostres roses de tela, per citar només uns exemples.

I tot això no seria possible sense el recolzament de l’equip de voluntariat de l’entitat que dona suport per assegurar que els productes estan a punt i Fundació Ared pot estar present, un any més, en diferents parades de la ciutat (C/ dels Arcs 7 i Av/ Diagonal, entre l’Illa Diagonal i El Corte Inglés). T’esperem!

Aquest Sant Jordi, suma’t a la compra social i contribueix a generar noves oportunitats per a persones que son molt a prop teu, sense renunciar a la qualitat.