Oncolliga cerca persones voluntàries pel Saló de l’Automòbil de Barcelona

T’agraden els cotxes i la velocitat? Oncolliga necessita persones voluntàries per participar al Saló de l’Automòbil de Barcelona i ajudar a sensibilitzar als assistents sobre el càncer.

Un any més, la Fundació Oncolliga tornarà a estar present al Saló de l’Automòbil de Barcelona del 13 al 21 de maig. Sota el lema “Correm junts pel càncer”, Oncolliga s’instal·larà al pavelló 8 del saló i ho farà amb un estand per gaudir del món del motor i a la vegada per recaptar fons per ajudar persones amb càncer i els seus familiars.

A l’estand hi haurà un gran circuit de cotxes en miniatura, com un scalextric, i uns simuladors de cotxes de carreres per passar una bona estona i córrer contra el càncer. A més, també es projectaran diferents vídeos d’Oncolliga.

Per tal que la participació en l’estand sigui un èxit, l’entitat necessita persones voluntàries per donar les indicacions oportunes perquè els participants puguin utilitzar els simuladors de cotxes de carreres i ajudar-los en el circuit de cotxes en miniatura. També repartiran fulletons informatius d’Oncolliga i aproparan la tasca de l’entitat als assistents. A més, totes les persones voluntàries tindran entrada gratuïta per visitar l’Automobile Barcelona.

Totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb l’activitat, es poden registrar en el següent enllaç i seleccionar la seva disponibilitat.