Oberta la convocatòria dels XXII Premis de Voluntariat de Girona

Es podran presentar les entitats de voluntariat social federades que tinguin activitat a comarques gironines fins el 18 de novembre del 2019.

La Federació Catalana de Voluntariat Social, amb la col·laboració de la Fundació Antoni Serra Santamans, convocat el XXI Premis Voluntariat, amb l’objectiu de col·laborar amb els projectes de les entitats de voluntariat social federades de les comarques de Girona. La dotació econòmica del premi serà de 1.500 euros per a un sol projecte guanyador, adjudicació que es donarà a conèixer durant la celebració de la 14ª Nit del Voluntariat de Girona, el dia 29 de novembre del 2019.

Al premi s’hi poden presentar totes aquelles entitats federades de Voluntaris.cat que tinguin activitat a les comarques de Girona amb un màxim de dos projectes que es desenvolupin abans del 30 de setembre de 2020. Els projectes s’han d’adreçar a les persones participants dels programes de l’entitat i, per dur-los a terme, cal que comptin amb la participació de persones voluntàries.

El termini de presentació de les sol·licituds serà el dimarts 18 de novembre. L’acte de lliurament del premi se celebrarà al pavelló municipal d’Esports Girona-Fontajau, moment en el qual es farà pública l’entitat guanyadora.

Premis

Es lliurarà un únic premi per import de 1.500 euros.

Com participar

La participació és gratuïta i es pot fer fins al 18 de novembre presentant el projecte a la seu de la FCVS a Girona (C. Rutlla, 22). També es pot enviar telemàticament a girona@voluntaris.cat.

 

Bases de la convocatòria al XXII Premi de Voluntariat de Girona