Oberta la convocatòria del Premi Lluís Martí al Valor Social


En aquesta 2a edició, la FCVS premiarà una bona pràctica d’una entitat en economia social.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) convoca la 2a edició del Premi Lluís Martí al Valor Social. En aquesta convocatòria es vol reconèixer i premiar a una entitat que realitzi una bona pràctica en economia social.

L’economia social és una pràctica econòmica i un moviment social. Amb el Premi Lluís Martí es vol reconèixer a les entitats que estan portant a terme projectes que generen valor social, ja sigui a través de la seva activitat econòmica o mitjançant les accions que desenvolupen per fomentar l’ocupabilitat.

Com participar

La participació és gratuïta i es pot fer fins el 28 d’octubre mitjaçant un formulari en línia.

Les entitats hauran d’omplir un formulari amb les seves dades i adjuntar un breu resum (màxim dos fulls i 5.500 caràcters amb espais) del projecte. Han de ser projectes ja implementats, que garanteixin el seu funcionament dins de l’any de la convocatòria del premi. Així mateix han de garantir la viabilitat tècnica, econòmica i de gestió del projecte i els mecanismes de seguiment i avaluació futurs.

Premis

Es lliurarà un primer i únic premi amb una dotació econòmica de 3.000 euros. També s’entregarà un accèssit que estarà format per un val de compra a El Mercat Social per valor de 200 euros i dos cursos gratuïts de l’Escola de Formació de la FCVS.

El 26 de novembre, en el marc de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat a Tarragona, se celebrarà l’acte de lliurament dels premis al Saló de Plens de l’Ajuntament de Tarragona.

Lluís Martí

La FCVS va crear el Premi Lluís Martí l’any 2015, amb motiu del 25è aniversari de l’entitat i en honor al seu fundador i primer president. El Premi és un reconeixement al valor de la lluita que Lluís Martí va fer en defensa delsdrets de les persones més vulnerables, a favor d’una societat més justa i inclusiva, i de la participació de la ciutadania en la transformació social.

Per a més informació o consultar les bases podeu accedir al web del Premi.

Font: Xarxanet.org