Nova sessió dels Espais de coneixement compartit de l’Àrea de Salut i Comunitat en format presencial

Es donaran eines concretes per a acompanyar a persones voluntàries amb trastorns mentals i amb experiència en primera persona

Ja és aquí una nova sessió dels Espais de coneixement compartit de l’àrea de Salut i Comunitat 2023 de la Federació Catalana de Voluntariat Social. En aquesta tercera trobada de l’any es donaran eines concretes per a acompanyar a persones voluntàries amb trastorns mentals i amb experiència en primera persona. Com a novetat, aquesta trobada se celebrarà en format presencial el pròxim divendres  21 d’abril a les 12 h, a la nova seu dels serveis generals de la FCVS, a l’Avinguda de les Drassanes 3, Barcelona.

La sessió anirà a càrrec de la coordinadora de voluntariat a Sant Pere Claver Grup, Miriam Bonet, el coordinador de voluntariat a Amb Experiència Pròpia, Antonio Serrano.

Programació

1.          Breu introducció de l’àrea Salut i Comunitat FCVS

2.          Dinàmiques i jocs de rol: acompanyament del voluntariat i estigma en salut mental

3.          Consells per acompanyar a persones voluntàries amb trastorn mental  i experiència en primera persona

4.          Altres informacions d’interès i tancament

Per apuntar-vos, cal omplir el formulari en línia. El límit per apuntar-se és el dimecres 19 d’abril, i l’assignació de places anirà per ordre d’inscripció.

El dijous 20 d’abril  les persones inscrites rebran un correu-recordatori amb l’adreça i horari de la sessió.

Es prega que aquelles persones que s’hagin apuntat i després no poden participar, avisin escrivint un correu a salut@voluntaris.cat, per tal de deixar la plaça lliure per a una altra persona.

Què són els Espais de coneixement

Els Espais de coneixement, organitzats per l’Àrea de Salut i Comunitat de la FCVS, són trobades temàtiques mensuals entre entitats i centres de salut, de formació i intercanvi horitzontal i sobre temes que proposen les entitats. Aquest any els Espais dediquen a l’accessibilitat de les persones voluntàries.