Nova sessió del II Cicle de Comunicació Social ‘Eines per a la dinamització dels teus actes en línia’

La FCVS organitza un webinar per abordar recursos que faciliten l’adaptació de les activitats que organitzen les entitats al format virtual

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza el pròxim dijous 1 de juliol a les 9.30 h una nova trobada del II Cicle de Comunicació Social sota el títol ‘Eines per a la dinamització dels teus actes en línia’. El webinar oferirà recursos i tècniques per facilitar la creació i l’adaptació dels actes que organitzen les entitats a l’espai virtual.

La pandèmia de la covid-19 ha obligat en molts casos a virtualitzar les activitats que impulsen les entitats, les quals han pogut comprovar els beneficis del format telemàtic. Tanmateix, aquesta  pèrdua de la presencialitat ha portat a les entitats a fer un replantejament per tal que els seus actes continuïn sent dinàmics.

En la 2a trobada del II Cicle de Comunicació Social, s’aproparan diferents recursos i tècniques que ajudaran a fer que ningú es desconnecti dels actes en línia que organitzen les entitats, millorant la comunicació dels esdeveniments i fent-los molt més participatius.

La trobada anirà a càrrec del consultor socioambiental Xavier Sabaté, expert en disseny i facilitació de processos deliberatius, i de la formació de persones i equips.

Inscripcions

La segona trobada del II Cicle tindrà lloc el pròxim 1 de juliol de 9.30 a 11h.

El Cicle s’adreça periodistes que treballen en els departaments de comunicació d’entitats socials i a personal tècnic que, tot i no ser expert en comunicació, ha assumit algunes tasques d’aquest lloc de treball.

La sessió és de caràcter gratuït i es facilitaran les indicacions per accedir a la sala privada un cop es realitzi la inscripció.

Les places són limitades i es podrà fer la inscripció fins al 29 de juny a les 13 h.

El Cicle de Comunicació Social

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza el 2n Cicle de Comunicació Social amb la celebració de quatre webinars que versaran sobre diferents temàtiques del camp de la comunicació social, i oferiran eines per millorar la difusió de les informacions de les entitats.

La primera edició del Cicle es va celebrar l’any 2020 i es va centrar en l’impuls de la relació de les entitats i els mitjans de comunicació arran de l’impacte del coronavirus. Davant la bona acollida que aquest va tenir,  la FCVS ha volgut seguir fomentant la professionalització del bon periodisme entre les entitats amb una nova edició del Cicle.

Aquesta activitat compta amb el suport de: