Nova sessió del 2n Cicle de Comunicació Social ‘Com arribar al públic jove’

La FCVS organitza el webinar en què dos influencers aproximaran les claus perquè les entitats facin una comunicació efectiva que connecti amb les generacions més joves.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) celebra una nova sessió del 2n Cicle de Comunicació Social el pròxim dijous 30 de setembre a les 10 h en format virtual. La trobada porta per títol ‘Com arribar al públic jove’, i anirà a càrrec dels influencers Alaaddine Azzouzi i Maria Bouabdellah que abordaran les claus perquè les entitats es comuniquin de forma efectiva per tal d’influir i atraure a les generacions més joves.

Les entitats socials volen incloure els i les joves com a públic objectiu per a les seves estratègies de comunicació corporativa. Els centennials han incorporat Internet des dels inicis del seu aprenentatge i, a la vegada, són una generació implicada amb el seu entorn. Tanmateix, en llençar una campanya de comunicació, esdevé tot un repte per a les entitats cridar l’atenció i atraure i influir a la generació Z.

Per tal de conèixer els trets d’aquests joves i posar llum a com abordar la comunicació per tancar la bretxa, la tercera trobada del 2n Cicle de Comunicació Social comptarà amb els influencers Alaaddine Azzouzi i Maria Bouabdellah que apuntaran sobre l’estratègia de continguts i canals de comunicació per arribar a la seva generació.

La Maria Bouabdellah és estudiant de periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i és creadora de continguts a la plataforma Canal Malaia. Va presentar Mood Z de Televisió de Catalunya i va ser col·laboradora del programa AdolescentsiCat de Catalunya Ràdio.

Alaaddine Azzouzi Rahmouni té 21 anys i va néixer a Mataró. És estudiant de 4t de carrera de periodisme. Col·labora com a periodista a diversos mitjans del país com La Directa, El Crític o Vilaweb on tracta temes relacionats amb la justícia social i la discriminació.

Inscripcions

La 3a trobada del II Cicle tindrà lloc el pròxim 30 de setembre de 10 a 11.15 h.

La sessió és de caràcter gratuït i es facilitaran les indicacions per accedir a la sala privada un cop es realitzi la inscripció.

Les places són limitades i es podrà fer la inscripció fins al 28 de setembre.

El Cicle de Comunicació Social

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza el 2n Cicle de Comunicació Social amb la celebració de quatre webinars que versaran sobre diferents temàtiques del camp de la comunicació social, i oferiran eines per millorar la difusió de les informacions de les entitats.

La primera edició del Cicle es va celebrar l’any 2020 i es va centrar en l’impuls de la relació de les entitats i els mitjans de comunicació arran de l’impacte del coronavirus. Davant la bona acollida que aquest va tenir,  la FCVS ha volgut seguir fomentant la professionalització del bon periodisme entre les entitats amb una nova edició del Cicle.

Aquesta activitat compta amb el suport de: