“Ser voluntari dóna fruits”, la nova exposició de la FCVS-Lleida

Mitjançant 18 panells es vol fer un reconeixement i animar a la ciutadania envers el voluntariat

Aquest dimecres 2 de novembre s’ha presentat a la sala d’actes de la Diputació de Lleida l’exposició “Ser voluntari dóna fruits”, impulsada per la FCVS.

A l’acte, que ha comptat amb la diputada a la Diputació de Lleida, Rosa Ma Mora, han assistit representants de les entitats i persones voluntàries i usuàries que han participat en l’exposició deixant-se fotografiar i explicant les seves experiències.

Segons la coordinadora de la FCVS a Lleida, Assumpta Costafreda, l’exposició és “un reconeixement al voluntariat i una oportunitat per a l’espectador de reflexionar i decidir-se a donar part del seu temps per ajudar els altres”.

L’exposició
“Ser voluntari dóna fruits” està estructurat en divuit panells explicatius on es fa un repàs del treball que fa la FCVS, així com d’alguns dels àmbits del voluntariat social i la tasca que es pot fer com a voluntari o voluntària. En aquest sentit, a l’exposició tenen un paper essencial les persones voluntàries i usuàries, que expliquen en primera persona la seva experiència i com els ha canviat la vida el voluntariat.

On la pots veure?

La primera parada de l’exposició serà el proper dilluns, 7 de novembre, a la Casa de Cultura de MollerussaDel 30 de novembre al 5 de desembre s’exposarà al pati de la Paeria de Lleida, coincidint amb la VI Fira d’Entitats de Voluntariat Social a Lleida i el reconeixement per part de la Paeria a les persones voluntàries, que tindrà lloc el dia 30 de novembre, i amb el Dia Internacional del Voluntariat que se celebra el dia 5 de desembre.

Font: territoris.cat