Nou servei d’assessorament en línia sobre salut mental dins del voluntariat

El recurs de la FCVS orientarà a les entitats que vulguin incloure en els seus equips de voluntariat a persones amb problemàtiques lligades amb la salut mental

L’Àrea de Salut i Comunitat de la FCVS ha engegat un nou servei d’assessorament en línia per tal d’ajudar a les entitats a resoldre dubtes sobre salut mental dins del voluntariat.

A través d’un formulari, les entitats podran fer la consulta i un equip de persones especialitzades en voluntariat i salut mental d’Arep, l’Hospital Mare de Déu de la Mercè i Sant Pere Claver Fundació Serveis Socials, formularà col·lectivament una resposta que s’enviarà en un període aproximat d’uns set dies.

Amb aquest servei, la FCVS continua incidint i promocionant un voluntariat accessible per a tothom per tal que s’incloguin en els seus equips de voluntariat a persones amb problemàtiques lligades a la salut mental, sovint víctimes de l’estigma.

La teva entitat vol formar part del grup assessor?

El servei està obert a incloure més persones que vulguin formar part del grup assessor. Si la teva entitat treballa en salut mental i està interessada pot enviar un correu a salut@voluntaris.cat.