Nou Espai de coneixement compartit de l’Àrea de Salut i Comunitat: ‘El voluntariat als centres de salut en postpandèmia: on som i cap on anem?’

En aquesta trobada que impulsa la FCVS es reflexionarà sobre l’estat del voluntariat a hospitals, CAPs, sociosanitaris i en tots els centres de salut en l’època de postpandèmia

L’àrea de Salut i Comunitat de la Federació Catalana de Voluntariat Social celebra el 4t Espai de coneixement compartit el pròxim 19 de maig en format virtual. Sota el títol ‘El voluntariat als centres de salut en postpandèmia: on som i cap on anem?’ es reflexionarà sobre l’estat del voluntariat a hospitals, CAPs, sociosanitaris i en tots els centres de salut en l’època de postpandèmia.

Què s’ha modificat? Quins canvis han vingut per quedar-se? Amb quines noves realitats hospitalàries ens estem trobant? Quines necessitats estan sorgint? Per poder donar resposta a totes aquestes preguntes és important i necessari que les entitats amb voluntariat sanitari i els centres de salut es trobin i reflexionin plegades sobre el present i el futur del voluntariat sanitari.

Programació

1.          Breu introducció de l’àrea Salut i Comunitat FCVS

2.          Dinàmica 1: el voluntariat prepandèmia i el voluntariat postpandèmia: quines diferències hi ha?

3.          Dinàmica 2: quines noves (o no tan noves) necessitats té ara el voluntariat sanitari?

4.          Altres informacions d’interès i tancament

Horari: 12 a 13.30 h

Inscripcions

Per apuntar-vos, cal omplir el formulari en línia. El límit per apuntar-se és el dimecres 17 de maig, i l’assignació de places anirà per ordre d’inscripció.

El dijous 18 de maig  les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l’enllaç per connectar-se i accedir a la sessió.

Es demana que les persones assistents s’hagin preparat alguna de les respostes a les preguntes plantejades a la dinàmica 1 o 2.

Es prega que aquelles persones que s’hagin apuntat i després no poden participar, avisin escrivint un correu a salut@voluntaris.cat, per tal de deixar la plaça lliure per a una altra persona.

Què són els Espais de coneixement

Els Espais de coneixement, organitzats per l’Àrea de Salut i Comunitat de la FCVS, són trobades temàtiques mensuals entre entitats i centres de salut, de formació i intercanvi horitzontal i sobre temes que proposen les entitats. Aquest any els Espais dediquen a l’accessibilitat de les persones voluntàries.