Nou catàleg de les finances ètiques i solidàries

Recull informació actualitzada de tota la gamma de productes i serveis que ofereixen les entitats i bancs que operen en el sector de les finances ètiques

El nou catàleg en línia Diner Ètic sobre finances ètiques i solidàries permet gestionar els diners d’una manera coherent amb els valors, i s’adreça a particulars, empreses, entitats o administracions públiques. En aquest espai, es pot trobar un ventall de recursos per obrir un compte corrent ordinari o un dipòsit a termini, o per contractar una assegurança ètica.

Si es necessita finançar algun projecte o iniciativa, Diner Ètic permet conèixer quines són les diverses entitats que ofereixen finançament segons les necessitats de cadascú.

El catàleg recull informació actualitzada de tota la gamma de productes i serveis que ofereixen les entitats i bancs que operen en el sector de les finances ètiques. Permet saber quins àmbits financen i quins no, quines entitats tenen base cooperativa, quines poden oferir una targeta de crèdit o un préstec hipotecari i quins projectes d’èxit han finançat.