Mulla’t per l’esclerosi múltiple fent voluntariat!

Es necessiten persones voluntàries que puguin col·laborar unes hores en les més de 600 piscines de Catalunya que celebraran el Mulla’t el diumenge 14 de juliol 

Un any més arriba el ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple‘, l’acte que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple des de fa més de 25 anys  amb l’objectiu de conscienciar tothom sobre l’esclerosi múltiple,  recaptar fons per lluitar contra la malaltia i gaudir formant part d’una gran acció solidària.

Com pots col·laborar?

Aquest 14 de juliol se celebrarà el Mulla’t a més de 600 piscines d’arreu de Catalunya i es necessiten persones  voluntàries perquè col·laborin durant unes hores anant a les piscines que tingueu a prop.

Un cop acabada la tasca la persona voluntària podrà quedar-se gaudint de la piscina.

Com pots apuntar-te a fer voluntariat?

Col·laborar és molt fàcil,  et pots apuntar a la web del Mulla’t dient la teva piscina de preferència o bé pots enviar un e-mail a jlazaro@fem.es

Sou molts els que any rere any oferiu el vostre suport. Ja sigui fent voluntariat, adquirint algun dels articles solidaris o fent difusió a les xarxes i amb els pòsters.

Persones com vosaltres ajudeu a fer que el Mulla’t sigui possible.

Què és el Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple?

El ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ és l’esdeveniment que més ha donat a conèixer l’esclerosi múltiple. El seu objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les 9.000 persones que tenen aquesta malaltia a Catalunya mullant-se en les piscines que participen en la campanya.

Cada any, el Mulla’t centra els seus esforços a donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l’esclerosi múltiple. Aquest any, s’ha centrat en els símptomes invisibles de l’esclerosi múltiple que afecten la qualitat de vida, com la fatiga, el dolor, la  tristesa o els problemes sexuals.

A Catalunya més de 600 piscines participen en el ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. En moltes s’organitzen activitats lúdiques i festives però totes tenen en comú el salt conjunt a l’aigua en el qual participen més de 100.000 persones.