Moren tres referents de les entitats socials

El sector social està de dol. Durant els darrers dies han mort tres puntals de projectes socials a Catalunya: el President de la Fundació Oncolliga, Josep Morell; la pesidenta d’ACIDH, Montserrat Baró; i el president d’Amics d’Ak Benn, Emili Papiré.

 

 

 

 

Captura de pantalla 2017-09-13 a les 14.45.07

Josep Morell i Miró era l’actual President de la Fundació Oncolliga, essent un dels actuals rostres del projecte social de l’entitat i de salut comunitària a Catalunya.

Referent en el sector i en les institucions sociosanitàries, estava del tot compromès amb el projecte de la lluita contra el càncer, la prevenció, l’atenció i acollida de les persones afectades i llurs famílies.

 

montserrat_baro_fundadoraprojecteacidh

Montserrat Baró era la fundadora i una de les presidentes d’ACIDH, arribant a ser l’ànima i rostre del projecte social d’aquesta entitat al barri de Gràcia.

Impulsora des dels inicis de l’entitat, va lluitar a favor del compromís social, del foment del treball en xarxa i, per extensió, de l’enfortiment del nostre país.

 

Emili-PapirerEmili Papiré era l’actual President de d’Amics d’Ak Benn i un dels puntals del projecte social i de treball comunitari de l’entitat.

Molt implicat a la tasca a favor de la lluita per la cooperació i l’economia comunitària a l’Àfrica, va posar tots els seus esforços en donar suport a l’enfortiment de la xarxa humana d’atenció integral.