Maria Solés, reelegida coordinadora de la FCVS – Girona


El 8 d’octubre es va celebrar a Girona l’Assemblea local extraordinària d’entitats federades on es va reelegir Maria Solés i Boladeras com a coordinadora territorial a Girona de la FCVS per a 4 anys més.

A l’Assemblea es va comptar amb 19 delegacions de vot i 4 vots presents a la sala, fet que va fa palesa la poca participació de les entitats a l’acte.

Maria Solés va agrair la seva reelecció. Per la seva part, les entitats van donar-li molt suport i la van animar a seguir treballant per les entitats del territori.

Maria Solés

La Maria Solés és la coordinadora de la FCVS a les comarques de Girona des de l’any 2011 i és la directora de la Fundació Esplai Girona “Mare de Déu del Mont”. Està vinculada a les entitats de lleure educatiu i acció social exercint, des de l’any 1982, diferents responsabilitats des del voluntariat.

Solés ha estat membre, secretària general i presidenta de la Coordinació Catalana de Colònies, Casals i Clubs d’Esplai des de l’any 1986 fins l’any 2001. A més, també ha estat presidenta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. Des de l’any 2006 fins avui, treballa a la Fundació Esplai Girona, essent-ne actualment la directora.

Des de fa més de 30 anys es troba vinculada a diverses entitats de voluntariat, com ara el Centre d’Esplai de la Bisbal d’Empordà, l’Escola de l’Esplai de Girona i moltes d’altres. En els darrers anys ha participat en el Consell Assessor del Pla Educatiu de Ciutat de Girona, i és membre de la Comissió Assessora per al Suport de les Associacions d’Educació en el Lleure de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya.