Maria Mercè Roca, nova coordinadora de la FCVS – Girona

Ha estat escollida a l’Assemblea local ordinària per exercir el càrrec durant el període 2019 – 2023

El 14 de maig s’ha celebrat a Girona l’Assemblea local ordinària d’entitats federades on s’ha escollit Maria Mercè Roca com a nova coordinadora territorial, substituint a Maria Solés, que ha deixat el càrrec després de complir dos mandats de quatre anys.

L’Assemblea ha escollit, per àmplia majoria, Maria Mercè Roca, procedent de la Assemblea general 2019-37Fundació Privada Oncolliga Girona, per exercir el seu càrrec durant el període 2019 – 2023. Maria Mercè Roca ha manifestat que els seus objectius per aquest mandat són l’ampliació del nombre d’entitats federades; el manteniment d’un contacte directe i constant amb les entitats per conèixer les seves necessitats de primera mà; l’ampliació del coneixement de la FCVS, sobretot en l’àmbit educatiu; i, finalment, el contacte amb les empreses del territori per aconseguir el seu mecenatge.

La nova coordinadora de la FCVS – Girona pretén també que durant el seu mandat s’ampliï el seu equip actual de treball, per tal d’incorporar-hi membres d’altres àmbits i d’altres municipis del territori.

Maria Mercè Roca Perich

Maria Mercè Roca es va formar com a  professora de català per a adults i actualment és escriptora. Ha estat delegada de la Fundació Privada Oncolliga Girona des del 2002 fins al 2010 i actualment forma part del seu patronat. És col·laboradora assídua de la Nit del Voluntariat de Girona.

Coordinació territorial

La coordinació territorial és una funció voluntària de govern que fa tasques de representació de les entitats federades a l’interior del Consell Directiu de la FCVS i també davant agents i institucions locals: administracions públiques, món empresarial, altres federacions i ciutadania en general. La persona coordinadora, un cop escollida per l’assemblea local, s’integra al Consell Directiu i representa els interessos del territori dins del conjunt de la Federació, que és d’àmbit català.