Lleida celebra la VII Jornada de Voluntariat Social

Un any més, la Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una nova edició de la Jornada de Voluntariat Social per reflexionar sobre el valor del voluntariat i apropar a la ciutadania la tasca de les entitats.

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza la VII Jornada de Voluntariat Social sota el títol “Joves i voluntaris, passió per la solidaritat”. La jornada tindrà lloc dimarts día 7 de novembre, a les 17.00 hores, a la Sala de Juntes de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida.

En aquesta nova edició es comptarà amb la col·laboració de Xavier Pelegrí, professor de Serveis Socials i director de l’Oficina de Desenvolupament i Cooperació de la Universitat de Lleida. La conferència impartida per Pelegrí girarà entorn del voluntariat i la importància que els joves comencin a impregnar-se dels valors de la solidaritat i l’ajuda als altres.

La segona part de la jornada anirà a càrrec de tres entitats federades de la FCVS que explicaran en què consisteix el seu treball diari i incidiran també en la importància dels valors en la tasca realitzada pels seus voluntaris i voluntàries. Les entitats que col·laboraran en aquesta part de l’acte són: ONCE, Dret a Morir Dignament i Salut Mental Ponent.

Cal confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a lleida@voluntaris.cat. S’emetran certificats d’assistència prèvia sol·licitud.

Programa

17.00 h: Conferència “Joves i voluntaris, passió per la solidaritat” a càrrec de Xavier Pelegrí, professor de Serveis Socials i director de l’Oficina de Desenvolupament i Cooperació de la Universitat de Lleida

18.15 h: Taula d’experiències “Fer de voluntari/a” amb la participació de representants de les següents entitats:

  •                ONCE
  •                Dret a Morir Dignament
  •                Salut Mental Ponent

19.00 h: Cloenda