Llavors solidàries amb les famílies en situació de vulnerabilitat

La campanya ‘Una rosa per una causa’ de la Fundació IRES té l’objectiu de captar fons per l’entitat i sortejarà una nit d’hotel per Sant Jordi.

La Fundació IRES, en col·laboració amb el Majestic Hotel & Spa Barcelona i altres empreses i entitats catalanes, ha llençat el missatge #FemCréixerLaLlavor per reivindicar la llavor que necessiten aquelles persones i famílies en situació de vulnerabilitat que necessiten un impuls per tirar endavant. En el marc de la campanya ‘Una rosa per una causa’, que se celebrarà per setè any consecutiu, l’entitat oferirà una rosa a canvi d’una donació econòmica voluntària a les persones que s’apropin a la parada de Sant Jordi.

Durant la Diada del 23 d’abril, la campanya solidària estarà present al Passeig de Gràcia 68, cantonada amb carrer València. La recaptació obtinguda de la venda de roses es destinarà als programes d’atenció integral a famílies en risc d’exclusió social de la Fundació IRES. A més, tothom qui vulgui podrà participar gratuïtament en el sorteig d’una nit per a dues persones a una suite del Majestic Hotel & Spa de Barcelona.

Per participar en el sorteig, és possible fer-ho entrant a la pàgina www.unarosaperunacausa.org, on es podrà llegir el testimoni de la Isabel i en Manuel en tres capítols. La història d’aquest matrimoni, amb 5 fills, il·lustra les situacions de por i inseguretat a les quals s’han d’enfrontar, sense tenir accés a recursos bàsics com l’alimentació o compartint l’habitatge amb altres per no poder tenir una llar pròpia.

Font: Xarxanet.org