L’AECC de Barcelona celebrarà Sant Jordi amb roses i punts de llibre virtuals i solidaris

L’entitat destinarà tots els diners recaptats a ajudar a les persones malaltes de càncer i les seves famílies gràcies a la campanya ‘Roses d’esperança’.

L’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona ha creat la iniciativa Roses d’esperança, projecte que neix de la solidaritat i amb la finalitat que cap persona es quedi sense la seva rosa i un punt de llibre de l’associació aquest Sant Jordi. Tots els diners recaptats en aquesta iniciativa es destinaran a ajudar a les persones malaltes de càncer i les seves famílies que s’han vist afectades econòmicament per la COVID-19.

A través del web https://www.aecc.es/ca/sant-jordi les persones interessades podran adquirir una rosa de papiroflèxia i un punt de llibre amb la il·lustració de l’artista Ana Santos, creada exclusivament per aquesta iniciativa.

Tots dos productes es rebran a través del correu electrònic que s’assenyali com a destinatari, permetent d’aquesta manera l’enviament del regal solidari a una altra persona. En el cas de la rosa de papiroflèxia s’acompanyarà de senzilles instruccions amb les quals poder crear i donar forma a la rosa.

D’aquesta manera, l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona ofereix la possibilitat de no quedar-se sense la rosa i el punt de llibre mentre es col·labora en la lluita contra el càncer i, més concretament, s’ajuda a aquelles persones més vulnerables que han vist alterada la seva economia per la situació que vivim.

La setmana passada, l’AECC va anunciar una partida extraordinària de 3 milions d’euros per a que la població amb càncer pugui tenir les seves necessitats bàsiques cobertes i mitigar els efectes socials derivats per la COVID-19, entre els que pot haver pacients que s’han vist afectats per processos d’EROS o ERTOS, així com també per acomiadaments.

Font: AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona