‘L’ADN que ens uneix’, arriba la celebració del Dia Internacional del Voluntariat a Barcelona

L’acte tindrà un format virtual i se celebrarà el divendres dia 11 de desembre de 2020. Conduït per la periodista Clara Sánchez-Castro, la sessió comptarà amb el lliurament de la 6a edició del Premi Lluís Martí al Valor Social.

El Dia Internacional del Voluntariat a Barcelona (DIV) se celebrarà el proper 11 de desembre. Organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, l’acte enguany tindrà per primera vegada un format virtual i tindrà com a objectiu cohesionar el conjunt d’entitats, per potenciar i donar valor a les actuacions del voluntariat, en un moment de crisi social global amb un acte festiu.

La sessió, que serà conduïda per la periodista Clara Sánchez-Castro, comptarà amb el lliurament de la 6a edició del Premi Lluís Martí al Valor Social. La convocatòria de l’any 2020 ha estat destinada a reconèixer programes d’entitats en els quals els equips de voluntariat hagin sigut centrals en la lluita contra la pandèmia. S’han inclòs també aquells projectes de treball en xarxa amb altres entitats o de partenariat amb l’empresa.

Així doncs, es lliuraran la categoria catalana del premi, patrocinada per l’Associació Voluntaris  de “la Caixa“, i la categoria local del premi a Barcelona, que compta amb el patrocini d’Aigües de Barcelona.

La celebració del DIV també serà una oportunitat per commemorar l’aniversari de Voluntaris.cat, tot visibilitzant la tasca d’aquests 30 anys d’història de l’organització. A més, l’acte comptarà amb una sorpresa audiovisual per reconèixer la tasca del voluntariat durant aquest any 2020.

En aquesta línia, hi haurà un espai de diàleg interactiu al voltant del voluntariat inclusiu amb algunes primícies sobre la ‘Guia sobre voluntariat accessible’, que es presentarà durant el primer trimestre de l’any 2021. Tanmateix, es farà la presentació del reportatge audiovisual realitzat en col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona, Mirades Inclusives, amb la presència de testimonis que han fet possible aquesta peça.

La cloenda de l’acte anirà a càrrec del president de la FCVS, Jordi Balot, acompanyat de la Gerència de Serveis de Benestar Social de la Diputació de Barcelona.

Programa

9.30 h – Benvinguda – Voluntaris.cat: 30 anys al teu costat, a càrrec de Coordinació FCVS-Barcelona

  • Intervenció: Regidoria de Drets de Ciutadania i Participació de l’Ajuntament de Barcelona

9.45 h – Lliurament de la 6a edició del Premi Lluís Martí al Valor Social

  • Premi a la categoria catalana. Patrocina: Associació de Voluntaris de “la Caixa”
  • Premi a la categoria local de Barcelona. Patrocina: Aigües de Barcelona

10.20 h – Trenquem els estàndards

  • Espai de diàleg interactiu a l’entorn del projecte ‘Voluntariat Inclusiu’ amb la participació d’Aurora Lonetto i Esther Prats de la FCVS
  • ‘Mirades Inclusives’ – presentació del reportatge audiovisual amb la participació de la Universitat Autònoma de Barcelona

11.00 h – L’ADN que ens uneix

11.20 h – Cloenda, a càrrec de Jordi Balot, president de la FCVS

  • Intervenció: Gerència de Serveis de Benestar Social de la Diputació de Barcelona

Descarrega’t el programa!

[button link=”https://meeting.zoho.eu/meeting/register?sessionId=1244534145″ size=”medium” color=”red” rounded=”true” ]INSCRIU-TE[/button]

“En compliment del Reglament (UE)2016/679 de protecció de dades personals, li informem del tractament de les seves dades personals dels quals són responsables la FEDERACIÓ CATALANA DE VOLUNTARIAT SOCIAL per la finalitat de tramitar la seva inscripció per aquesta sessió formativa,  així com per enviar-li informació sobre els nostres productes i serveis per qualsevol via inclosa l’electrònica. Les seves dades es tracten en base és el seu consentiment. Els destinataris d’aquestes dades són l’entitat organitzadora així com les administracions públiques que s’estableixi legalment. El termini de conservació previst és com a mínim legal, l’establert en la normativa i en tot cas mentre no  en retiri el seu consentiment prestat i/o sol·liciti la supressió. Transferència de dades: Aquest formulari esta elaborat amb Google Forms,  inclòs a Google Inc. i adherit a l’acord privacy shield (www.privacyshield.gov). Li informem dels seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat de dades, limitació i oposició, així com la revocació del consentiment prestat si escau, contactant amb la FEDERACIÓ CATALANA DE VOLUNTARIAT SOCIAL al C/ GRASSOT 3, 2ON, 08025 de BARCELONA . També té dret a realitzar una reclamació davant les autoritats de protecció de dades.”

DIV Bcn