La Taula rep la Medalla d’Honor de Barcelona per la resposta social a la pandèmia

La presidenta de la Taula del Tercer Sector, Francina Alsina, ha recollit una de les cinc Medalles d’Honor de Barcelona que ha lliurat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

La presidenta de la Taula del Tercer Sector, Francina Alsina, ha recollit una de les cinc Medalles d’Honor de Barcelona que ha lliurat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Barcelona reconeix la feina que han fet les més de 1.000 entitats socials barcelonines per donar resposta a l’impacte de la Covid-19  A més de la Taula, la resta de col·lectius premiats per la seva contribució durant la pandèmia són el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i el Gremi d’Hotels de Barcelona.

A l’acte de lliurament, l’alcaldessa ha destacat que “en tota aquesta lluita, han destacat molt especialment diversos col·lectius de professionals que han estat sempre a primera línia per protegir-nos, exposant la seva salut i la dels seus estimats. Aquestes medalles reconeixen el seu esforç i sacrifici i ho fan per consens unànime de tots els grups municipals. També vull dir que més enllà del reconeixement, reivindiquem que les administracions competents posin els recursos necessaris i el personal suficient, perquè els nostres professionals estan al límit.”

La Medalla d’Honor de Barcelona distingeix, des del 1997, aquelles persones o entitats que amb la pràctica de la seva labor professional o social han contribuït al desenvolupament de la consciència ciutadana i de les virtuts i els valors cívics.