La Tamborinada commemora els seus 40 anys amb una nova edició al Parc de la Ciutadella

La Fundació La Roda, coincidint també amb el 40è aniversari de l’entitat, vol retre homenatge als grups i entitats que han contribuït a divulgar tant la cultura com el lleure de qualitat per tots els barris de Catalunya.

Diumenge 11 de juny, la Fundació La Roda presenta al Parc de la Ciutadella una nova edició de la Tamborinada, una gran festa familiar i gratuïta que enguany commemora el “40è Aniversari, fem festa, fem cultura, fem barris”, ja que tant l’entitat com la festa de la Tamborinada celebren 40 anys.

La Tamborinada és una gran festa oberta a tothom, inclusiva, solidària i compromesa amb els valors socials. És una eina fonamental per mostrar la feina educativa i dinamitzadora que les entitats fan anualment, i presentar-se a la societat com a representants del lleure educatiu a Catalunya.

Des de la fundació, i amb motiu d’aquest doble 40è aniversari, volen reafirmar el seu compromís amb la societat i de continuïtat per les properes dècades, tot recuperant artistes i companyies que van créixer amb La Roda i que ara són un referent en el sector. La Tamborinada servirà com a homenatge a aquests grups i entitats que han contribuït a divulgar tant la cultura com el lleure de qualitat per tots els barris de Catalunya.

En aquesta edició, la figura del padrí recau en l’històric clown manresà Marcel Gros, un autèntic pallasso que viu amb un nas vermell enganxat des de ja fa més de 30 anys i un dels millors representants dels valors culturals del lleure a través del riure.

Per celebrar l’aniversari, la Fundació tornarà a omplir el Parc de la Ciutadella, d’11 a 19 h, de milers de famílies que gaudiran durant tot el dia dels més de 60 tallers i jocs basats en la solidaritat, el respecte als altres i a l’entorn, l’educació i la creativitat i dels més de 30 espectacles d’animació infantil, pallassos, conta contes, mags, grups de cultura popular.

La jornada se celebrarà gràcies a la feina, la il·lusió i la força de les més de 80 entitats que formen part de La Roda, l’esperit solidari dels més de 1000 voluntaris d’arreu de Catalunya i les companyies referents al sector de l’animació familiar i que històricament han format part de les programacions de La Roda.

Consulta el programa en el següent enllaç.

Font: xarxanet.org