La presentació d’El Panoràmic ja té dia i hora

El 20 de setembre es donaran a conèixer les dades de l’enquesta on hi ha participat més de 2000 entitats d’arreu del territori català

El dijous 20 de setembre es farà la presentació d’El Panoràmic, la macro enquesta de les organitzacions que pretén explicar i millorar l’impacte que generen les organitzacions a la societat a través de l’anàlisi de la seva realitat, la seva funció i evolució i les activitats que desenvolupen.

L’acte comptarà amb tres moments principals. Primerament, es farà la presentació de les dades obtingudes en aquesta edició de la macro enquesta en què hi ha participat més de 2.000 entitats d’arreu del territori català. Seguidament, l’Elisenda Rovira i en Jordi Mir conversaran al voltant de l’estat actual del teixit associatiu davant de les persones assistents. L’acte acabarà amb els reptes de futur del projecte i les propostes per al Panoràmic 2018-2019.

Cal inscriure’s a l’acte a través d’aquest formulari.

La presentació tindrà lloc el dijous 20 de setembre a les 18.00 hores al Reial Cercle Artístic (Carrer dels Arcs, 59) de Barcelona.

Per saber tot allò que envolta El Panoràmic, en aquests vídeos es dona resposta a diverses qüestions relacionades amb el projecte. Persones que formen part tant de les entitats promotores com d’altres organismes públics posen de manifest com ‘El Panoràmic’ és, avui en dia, una eina essencial per seguir enfortint el teixit associatiu català i impulsar noves polítiques socials.

Font: El Panoràmic