La poma més solidària et necessita

La Fundació Esclerosi Múltiple fa una crida de persones voluntàries que vulguin participar en la campanya ‘Una poma per la vida’ el pròxim 21 d’octubre

El 21 d’octubre torna ‘Una poma per la vida’, la campanya que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple per sensibilitzar envers la malaltia. L’entitat fa una crida de persones voluntàries que vulguin implicar-se aquest dia oferint pomes solidàries en els establiments Bonpreu i Esclat.

‘Una Poma per la Vida’ és possible gràcies a centenars de persones voluntàries de més de 16 anys que ofereixen pomes per l’esclerosi múltiple a les persones que estan comprant als supermercats Bonpreu i Esclat. L’objectiu de la campanya és donar a conèixer l’esclerosi múltiple, que afecta 9.000 persones a Catalunya, i captar fons per a la recerca i els serveis de neurorehabilitació.

Com fer voluntariat

Per fer voluntariat el dissabte 21 d’octubre, cal que la persona interessada busqui el supermercat més proper a casa seva i triï si li va millor matí o tarda.  

Una vegada hagi fet la inscripció rebrà un correu electrònic de confirmació.

Més endavant li faran arribar un correu electrònic confirmant el torn i l’adreça del Bonpreu o Esclat en el qual participa. Si no es rep aquest correu, cal contactar amb l’entitat a voluntariat@fem.es, o per telèfon o WhatsApp al 664 53 93 18.