La iMAGInada omplirà d’activitats els jardins del Camp de Mart de Tarragona

Durant cinc dies s’han preparat més de 120 actes per celebrar Sant Magí, en els quals participaran més de 100 voluntaris i 30 entitats. 

Els jardins del Camp de Mart de Tarragona tornaran a viure durant cinc dies de la iMAGInada, de l’11 al 15 d’agost, una important cita festiva que cada estiu omple l’emblemàtic emplaçament d’activitats per a tots els públics. Es tracta d’una celebració que pretén potenciar la participació ciutadana voluntària i afavorir la llibertat d’expressió en el marc de la festa de Sant Magí.

Durant aquests cinc dies hi haurà més de 120 actes: activitats infantils i familiars, tallers, xerrades, vermuts, concerts, mercadet d’artesania i art, foodtrucks, grafitis, concerts, cercaviles, tastets i sopars del món. Es comptarà amb la col·laboració directa de més de 100 persones voluntàries i més de 30 entitats.

L’edició d’enguany presenta diferents novetats, com són un nou espai de grafitis, il·lustrador i muralistes o la col·laboració amb Creu Roja de Tarragona per a la participació en diferents activitats de les persones refugiades residents a la ciutat. També hi haurà un protocol propi contra agressions masclistes i LGTBfòbiques amb l’objectiu d’articular un espai de conscienciació que implicarà des de l’organització, als participants i voluntaris, per tal de gaudir d’unes festes lliures de sexisme.

A banda, hi haurà la cervesa artesana especial elaborada per “Kesse” amb una edició limitada i la beguda pròpia de La iMAGInada, el “Globus”.

En el següent enllaç podràs consultar els actes organitzats per La iMAGInada.

Crida de voluntariat

Des dels seus inicis, la iMAGInada ha aconseguit reunir a més d’un centenar de persones voluntàries. A més, i des de l’any passat, l’organització compta amb el suport de persones voluntàries internacionals gràcies a la col·laboració amb el Servei Civil de Voluntariat. Aquest any, es desplaçaran a Tarragona 10 persones provinents del Vietnam, l’Índia o el nord d’Europa.

Per altra banda, tothom qui vulgui col·laborar tant en els dies de la festa com en els dies previs o posteriors a la festivitat donant suport a les tasques d’organització, ja pot aportar el seu granet de sorra i inscriure’s online.  

Font: xarxanet.org