La iMAGInada 2019 omplirà d’art els carrers de Tarragona

La festa popular celebrarà l’onzena edició del 8 al 12 d’agost i ja ha obert les primeres inscripcions.

La iMAGInada 2019 ha presentat la novetat principal per a la seva onzena edició: un entramat d’artistes pels carrers de Tarragona que ompliran de color diferents punts de la ciutat. L’Art Corners, nom amb el qual han batejat aquest espai, estarà format per muralistes, grafiters i il·lustradors de les comarques tarragonines que faran diferents intervencions artístiques al carrer. En aquest sentit, les seves propostes d’Street Art (art de carrer), seran un dels principals reclams de la festa popular.

Com cada any, l’agost serà el mes que acollirà la festa. Durant 5 dies, del 8 al 12 d’agost, el Camp de Mart s’omplirà d’actes diversos per a tots els públics, des de xerrades o tallers participatius, fins a espectacles, concerts o zones gastronòmiques. Una de les propostes estrelles serà el mercat d’artesania i art, espai que ja ha obert les inscripcions per aquelles entitats i projectes que vulguin obrir els seus aparadors. L’objectiu del mercat iMAGInARTE és reunir artistes i professionals de l’artesania en un mateix espai.

De la mateixa manera, ja estan obertes les inscripcions per a la Fira d’Entitats, un espai dedicat a totes les associacions, col·lectius, entitats i cooperatives amb ganes de donar a conèixer els seus projectes. Tota la informació per realitzar les inscripcions, tant a la fira com al mercat d’art, es pot trobar en el web de la iMAGInada.

Font: Xarxanet.org