La iMAGInada cerca voluntariat per celebrar el seu 10è aniversari!

La festa autogestionada de Tarragona ofereix oportunitats per col·laborar en la infraestructura, els espectacles, la decoració o activitats infantils.

La iMAGInada, una iniciativa festiva popular de Tarragona nascuda l’any 2009, celebrarà enguany el seu 10è aniversari. Un dels objectius que s’han marcat en la preparació de la festa autogestionada és ampliar el seu equip de voluntariat per l’organització dels actes que tindran lloc en la desena edició i han llançat una crida per cobrir diferents places. En el marc de les festes de Sant Magí, l’acte festiu vol arreplegar grups de treball en àmbits com la infraestructura, els espectacles, la decoració, el fòrum o les activitats infantils.

En aquest sentit, l’associació sociocultural ha convocat pel dijous 15 de març una reunió informativa a AEiG Alverna, ubicat al carrer Fra. Antoni Cardona i Grau, dirigida a totes les persones interessades en l’organització de la pròxima edició de La iMAGInada.  La cita festiva acull activitats per a tots els públics, en una celebració que té la intenció de potenciar la participació ciutadana voluntària i afavorir la llibertat d’expressió. Per l’edició de l’any passat, es van aconseguir un total de 100 persones voluntàries que van participar en els més de 120 activitats de la festa com tallers, xerrades, vermuts, concerts o caravanes de menjar.

El col·lectiu La iMAGInada és una associació sense ànim de lucre de Tarragona, formada per un grup de persones amb una inquietud comuna: oferir alternatives als models socioculturals i econòmics tradicionalsmitjançant espais d’intercanvi, apoderament i autogestió. Les persones interessades en participar com a voluntaris i voluntàries poden enviar un e-mail a info@laimaginada.cat.

Font: Xarxanet.org