La Gran Festa del Cor celebrarà un any més la seva 24a edició al Tibidabo

El diumenge 7 d’octubre, el parc d’atraccions acollirà l’esdeveniment solidari en suport als infants i joves amb problemes de cor de naixement.

Sota l’organització d’Aacic corAvant, la iniciativa arriba enguany a la 24a edició. Exhibicions de dansa, acrobàcies, tallers de dibuix, batukada, gegants i un sorteig solidari amenitzaran una jornada per donar a conèixer la realitat de les persones que viuen amb un problema al cor des del seu naixement.

Un any més, l’esdeveniment se celebrarà al Parc d’Atraccions Tibidabo, una oportunitat per poder gaudir d’atraccions, diversió i molta solidaritat. La festa comptarà amb uns 60 voluntaris i voluntàries que s’encarregaran de les tasques logístiques, d’informació, sensibilització i tallers.

La festa vol fer prendre consciència als participants de la importància que té conèixer el funcionament del propi cor i cos. Gràcies al que pugui recaptar, l’associació podrà garantir la continuïtat i la qualitat dels projectes i serveis que ofereixen a les persones amb aquesta patologia, les seves famílies i els professionals que intervenen a les seves vides.

Un programa ple d’activitats per les cardiopaties congènites

La Gran Festa del Cor arrencarà a les 10:30h del matí amb diferents tallers. Des de primera hora s’habilitaran parades d’informació i venda solidària amb un punt de trobada de l’entitat organitzadora. A peus de la Talaia, atracció emblemàtica del parc, es farà el taller “Fes un dibuix per un infant que està a l’hospital” i un altre d’Activijoc. També s’obrirà la festa amb una exhibició de regals del sorteig Solidari i la cirereta del pastís la posarà la Colla de geganters i la Batukada Retumbatú de Santa Coloma de Gramenet.

L’acte central tindrà lloc a la mateixa Talaia a les 11h, una activitat que inclourà l’enlairament de cors i donarà la benvinguda a la 24a Gran Festa del Cor. A la tarda la Plaça dels Somnis acollirà la VII Exhibició de Dansa ‘Batego per tu’, una actuació a càrrec de les Escoles Mònica Escribà i BAMBOlines.

Un sorteig solidari

Durant tot el dia els voluntaris i voluntàries hauran venut tires pel sorteig. El mateix tindrà lloc a les 17.30h a la Plaça dels Somnis, on es donaran a conèixer els guanyadors/es. Per la seva banda, l’Entrada Solidària es podrà demanar a les taquilles del Parc el mateix diumenge, ja que no hi haurà venda anticipada. El preu fins a 16 anys serà de 6 euros i de 26 euros a partir dels 17.

Font: Xarxanet.org