La Fundació Marianao guanya el Premi Acció Cívica Ciutat de Sant Boi

El premi reconeix la seva tasca al municipi i la seva capacitat de buscar respostes als nous reptes socials

La Fundació Marianao ha estat guardonada amb el Premi Acció Cívica Ciutat de Sant Boi, en un acte que va tenir lloc a Can Massallera el passat 18 d’abril. El premi ha estat concedit per  la seva capacitat de construir aliances institucionals, públiques i privades, per la vocació de servei públic, per la capacitat de buscar respostes innovadores als nous reptes socials i per esdevenir referent en el disseny de polítiques d’inclusió i cohesió social.

Des de l’entitat fan extensiu aquest reconeixement a totes les persones participants, col·laboradores, voluntàries i treballadores, que fan de Marianao un espai on els infants, els joves i els grans són protagonistes de la seva història personal i comunitària.

La Fundació Marianao és una entitat que, des de l’any 1985, desenvolupa projectes socioeducatius al servei de la comunitat, amb la finalitat de promoure el desenvolupament personal i comunitari a Sant Boi de Llobregat i el Baix Llobregat.

També han estat premiats l’Associació Cultural Andaluza Casa de Sevilla, el Club Gimnàstic Sant Boi, l’empresa familiar Turiauto, Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat i finalment, el jugador de bàsquet Marc Gasol.

El jurat va concedir dues mencions especials a títol pòstum a Vanesa Martínez García, fundadora de l’Associació de Joves Discapacitats de Sant Boi (categoria Acció Cívica) i a Nicolau Osete per 75 anys de dedicació incansable a l’esport (categoria Esport).