La Fundació Jubert Figueras celebrarà Sant Jordi amb el voluntariat

L’entitat ha fet una crida per trobar persones que col·laborin en la preparació de les roses solidàries i en la venda del dia 23 d’abril.

Per Sant Jordi la tradició mana comprar i regalar roses i llibres. I si a més la flor de la llegenda té una vessant solidària, molt millor. Aquesta és la recepta que proposa la Fundació Jubert Figueras (FJF), en una nova venda de roses socials que es podran comprar a la Rambla de Catalunya, 32. En aquesta missió , l’entitat ha fet una crida de voluntariat per poder preparar i vendre les roses.

En concret, la FJF necessita persones que vulguin col·laborar durant dues hores els dies 21, 22 i 23 d’abril. La preparació de les roses es farà de 9h del matí fins les 13h durant els dos dies previs a Sant Jordi. Els voluntaris i voluntàries col·laboraran en el muntatge, decoració i acabat de les roses per poder vendre-les durant el Dia del Llibre i de la Rosa.

Les persones voluntàries posaran a prova les seves competències plàstiques a la Residència de Sant Josep, on es farà la col·laboració puntual per preparar les roses. A més, la Fundació Jubert Figueras cerca persones que donin suport als responsables de la taula i estiguin màxim 2 hores venent i donant a conèixer els objectius de l’entitat. Qui vulgui col·laborar pot escriure a voluntaris@jubertfigueras.org.

Precisament, l’import recaptat per la venda de roses anirà destinat a finançar les activitats de la fundació, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les famílies de persones malaltes, amb pocs recursos econòmics i obligades a desplaçar-se lluny del seu domicili habitual per acompanyar el pacient ingressat o en tractament hospitalari.

 

El Mercat SocialEl Mercat Social tornarà a Rambla de Catalunya!

Durant el mateix dia, a l’artèria barcelonina, la paradeta de la FJF estarà acompanyada de les roses que regalen somriures d’El Mercat Social. La plataforma e-commerce sortirà al carrer per apropar a la ciutadania roses, llibres i detalls solidaris fets per entitats sota els criteris de l’Economia Social i Solidària.

Font: Xarxanet.org