La Fundació Comtal necessita 50 voluntaris/es per iniciar l’any

La participació del voluntariat permetrà a l’entitat oferir una millor atenció directa i acompanyament.

La Fundació Comtal crida a una cinquantena de persones per sumar-se com a voluntàries al seu equip. L’objectiu és poder garantir la igualtat d’oportunitats i reescriure el futur de més de 2.400 persones en situació vulnerable.

El nombre d’infants i joves en situació de vulnerabilitat no para de créixer i necessitem suport per garantir els seus drets, especialment en l’àmbit del benestar, l’educació, el lleure, la inserció laboral i la protecció. Per fer voluntariat només cal ser major de 16 anys, i ser responsablei compromesa amb la causa”, explica Raquel Viladoms, coordinadora de voluntariat.

La Fundació Comtal necessita mans per fer reforç extraescolar a infants i joves, acompanyament en el lleure i orientació en l’àmbit laboral, entre altres actuacions.

La implicació del voluntariat permetrà a l’entitat una millor qualitat en l’atenció directa, així com poder garantir amb èxit el desenvolupament i benestar  integral dels infants i joves que atenen.

“Durant les tardes garantim que tinguin un lloc segur amb estones de lleure i espais d’acompanyament escolar. Juguem, fem deures, treballem l’autoestima… Gràcies al voluntariat he descobert el poder transformador de dedicar temps als altres i l’alegria que es troba en servir. És una experiència que m’ha canviat la vida. Tothom hauria de viure-la”, explica la Isabel Manzano, de 32 anys i fa en fa 2 anys que és voluntària donant suport socioeducatiu a infants del Centre Obert Tria.

Font: Fundació Comtal/Editat per JAG