La Fundació Comtal guanya el Premi Voluntariat

L’entitat ha guanyat gràcies a la iniciativa “Em sento bé, com a casa”, un projecte que pretén crear un espai web per millorar i fomentar la participació activa de les persones voluntàries de l’entitat i que s’iniciarà el 2016.

 

 

La Fundació Privada Catalana Comtal ha estat l’entitat guanyadora del XXII Premi Voluntariat 2015, dotat amb 10.000 €. Enguany els projectes havien de presentar propostes de millora de la participació de les persones voluntàries a l’entitat, i havien de ser desenvolupats al llarg de l’any 2016. Els membres del jurat del Premi Voluntariat, format pel director general d’Acció Cívica i Comunitària, Sr. Ramon Terrassa, que el presideix, la Sra. Maria Assumpció Vilà, Síndica de Barcelona i la Sra. Gemma Bonet, periodista, es van reunir el passat 15 de juny i després de valorar i puntuar els projectes presentats (29 en total), van acordar que el projecte guanyador era “Em sento bé, com a casa”, presentat per la Fundació Privada Catalana Comtal.

Aquest projecte pretén crear un espai web per millorar i fomentar la participació activa de les persones voluntàries de l’entitat, des del mateix disseny del mateix fins a la seva dinamització. Aquest projecte es desenvoluparà al llarg del 2016. L’acte de lliurament del Premi s’ha realitzat el dia 1 de juliol, al Born Centre Cultural.
L’acte ha estat presidit per l’Honorable senyora Neus Munté, Vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya i consellera de Benestar Social i Família, que ha lliurat el premi.

Foto-slide

[button link=”http://www.comtal.org/novaweb/” size=”small” color=”red” rounded=”true” ]+informació Fundació Comtal[/button]