La Fundació Comtal farà possible l’estiu de vuitanta-una infants en situació vulnerable

El VI Sopar Solidari de l’entitat de Barcelona permet recollir 3.300 euros que es destinaran a revertir les desigualtats intensificades durant l’estiu.

“El període de vacances escolars pot ser un repte per les famílies. Per això des de Fundació Comtal oferim un estiu ple d’activitats tant lúdiques, educatives com vivencials. Fent possible que els infants, adolescents i joves que participen puguin gaudir d’un lleure de qualitat“. Ho explica Noemí Expósito, coordinadora de l’àrea socioeducativa de la Fundació Comtal. Gràcies al sopar que es va fer el 31 de maig es van recollir 3.300 euros que permetran que vuitanta-un infants i joves tinguin activitats d’estiu.

El sopar va ser possible gràcies a la implicació i solidaritat de vint-i-cinc persones voluntàries, 108 persones assistents i dinou empreses col·laboradores. Una peça clau per a l’activitat solidària va ser l’alumnat de l’Escola de Segona Oportunitat de la mateixa Fundació Comtal que es va encarregar de fer part del menú degustació de l’àpat i el servei durant l’acte. Des de l’entitat assenyalen que va ser “una nit molt especial, plena d’alegria, màgia, bona companyia, retrobaments i il·lusió compartida”.

Font: Fundació Comtal