La Fundació Comtal fa una crida per aconseguir 50 persones voluntàries per iniciar el 2022

L’entitat alerta que les desigualtats i necessitats d’infants i joves sense recursos no paren de créixer i que necessiten mans per revertir els danys colaterals de la pandèmia

Amb l’arribada de la Covid, les condicions de vida dels infants han empitjorat i des de la Fundació Comtal estan treballant per tal de garantir i protegir els seus drets, especialment en l’àmbit del benestar, l’educació, el lleure i la protecció.

Ainoa Expósito, coordinadora de voluntariat de la Fundació Comtal, alerta que les desigualtats i necessitats d’infants i joves sense recursos no paren de créixer i que necessiten més mans que mai per revertir els danys colaterals de la pandèmia.

Amb l’arribada de la Covid, hem perdut gairebé la meitat del nostre equip de voluntariat, la gent segueix tenint por al contagi i moltes persones han decidit deixar de fer voluntariat fins que la situació millori”. – explica la coordinadora-.

Per tal de fer front a les desigualtat, l’entitat fa una crida per aconseguir la solidaritat de 50 persones voluntàries disposades a ajudar en programes de lleure, formació, orientació i participació comunitària, entre altres.

La implicació del voluntariat permetrà a la Fundació Comtal una millor qualitat en la intervenció, així com poder garantir amb èxit el desenvolupament i benestar d’infants i joves en situació de vulnerabilitat.

La Maria Zurita, fa 3 anys que és voluntària a l’àrea socioeducativa de l’entitat. Quan va arribar a la Fundació Comtal, ho tenia molt clar, volia ajudar a la canalla. Durant l’any fa voluntariat, i a l’estiu treballa amb nosaltres donant suport al Casal d’Estiu, les colònies i els campaments.

“Tenia ganes de viure una experiència diferent i em vaig apuntar a fer voluntariat a la Fundació Comtal. Arribes pensant que ajudaràs i donaràs el màxim de tu als qui més ho necessiten però el que no esperes és que tu seràs la primera persona que aprendràs, que rebràs més del que dones.”-explica la Maria-.

Si tu també estàs interessat/da en aportar el teu granet de sorra i començar l’any de forma solidària, pots apuntar-te a través de la web de la Fundació Comtal, o enviant un mail a voluntariat@comtal.org.

Font: Fundació Comtal