La Fundació Aspasim llança una campanya de finançament col·lectiu per millorar la qualitat de vida de les persones que atenen

Volen aconseguir 29.700 euros abans del 22 de juny per finançar tres nous projectes

Aquesta primavera la Fundació Aspasim segueix amb més força que mai. Fa 83  anys que acompanya persones amb discapacitat intel·lectual greu per potenciar-ne la seva autonomia. La pandèmia ha estat un sotrac històric, també una gran alerta: sempre, sempre, sempre l’alegria, la comunitat i la vida han de ser la prioritat.

Aspasim vol fer realitat tres nous projectes per a millorar la qualitat de vida de les persones que atenen. Els ajudes?

Arreglar el terra de la llar Xinxeta

El pis on hi viuen els més petits de la Fundació Aspasim necessita canviar el parquet. Després de 25 anys de convivència d’11 infants d’entre 5 mesos i 10 anys i les persones que els cuiden el parquet del menjador i les habitacions s’ha aixecat i cal renovar-lo. Posaran un terra de parquet sintètic resistent color fusta, òptim per la vida dels infants que hi viuen.

Crear el CET La Bugaderia d’Aspasim

Volen constituir un Centre Especial de Treball (CET), una empresa social que donarà feina a persones amb discapacitat intel·lectual greu. Després de 4 anys de funcionament de la bugaderia com a taller ocupacional tenen l’experiència necessària per convertir-la en una empresa. Cal invertir en maquinària, personal i burocràcia per a legalitzar-lo com a CET.

Instal·lar un parc biosaludable comunitari a Vallvidrera

El pati de la Fundació Aspasim s’obre al barri de Vallvidrera amb la instal·lació d’aparells de gimnàstica a l’aire lliure. Un projecte de promoció de la salut i la cohesió social a través de l’esport. S’adequarà el terreny i s’hi instal·laran cinc màquines amb especials mesures de fixació per garantir-ne la seguretat de tothom qui en faci ús.