La Federació Mestral firma un conveni amb la FCVS

La Federació Mestral-Cocemfe Tarragona i la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) firmen un conveni de col·laboració per fomentar i cercar vies de col·laboració entre ambdues entitats que ajudin a complir i millorar els seus objectius.

 

L’acord compromet a les dues entitats a col·laborar per aconseguir les finalitats de les entitats: D’una banda, la Federació Mestral que té com a objectiu principal millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física. I de l’altra la FCVS que té com a objectius sensibilitzar a la població en relació al voluntariat, assessorar a les entitats i potenciar el treball en xarxa.

A través d’aquest conveni es pretén crear sinergies entre dues entitats per exemple aportant voluntaris a les activitats de la Federació MESTRAL, promocionant i participant en els actes i organitzats per les entitats o creant una xarxa de voluntaris disposats a col·laborar.

A més, en l’acord també es contempla la possibilitat d’oferir una sèrie de serveis a les entitats federades d’ambdues entitats fet que enriquirà i donarà suport a les associacions que en formen part.