La Federació Catalana de Voluntariat Social i la Fundació “la Caixa” signen un conveni per fomentar el voluntariat a les comarques gironines

L’acord permetrà desenvolupar el projecte ‘El voluntariat transforma la vida de les persones’ que pretén potenciar el voluntariat i les entitats socials del territori

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i la Fundació “la Caixa” han signat el passat 21 de juliol un conveni de col·laboració per desenvolupar el projecte ‘El voluntariat transforma la vida de les persones’ per tal de fomentar la tasca de les persones voluntàries i les entitats socials de les comarques gironines.

Per una banda, el projecte ‘El voluntariat transforma la vida de les persones’ té per objectiu donar a conèixer i posar en valor les entitats del Tercer Sector Social i la intervenció de les persones voluntàries. Per l’altra, vol mostrar a la ciutadania la realitat dels col·lectius més vulnerables. A més, pretén generar llocs d’acollida, socialització i col·laboració en xarxa per a les entitats federades. Finalment, també ofereix espais formatius en l’àmbit del voluntariat i fomenta la inserció laboral de les persones usuàries de les entitats.

La signatura del conveni ha tingut lloc a la seu de “la Caixa” de Girona i ha comptat amb la directora del departament de Banca d’Institucions de Girona de CaixaBank, Gemma Batlle, la tècnica d’Acció Social de CaixaBank, Núria Domingo, i la coordinadora de la FCVS-Girona, Marta Gubau.

Aquest acord és una passa més per potenciar i donar visibilitat a la gran tasca de les persones voluntàries i les entitats de les comarques gironines. La FCVS desenvolupa activitats, recursos i serveis que es duen a terme des de la delegació territorial de Girona impactant en les entitats i els seus equips de voluntariat.