La FCVS presenta els recursos i línies de treball de l’Àrea de Salut i Comunitat del 2023

Ho farà en una sessió en línia el pròxim 3 de febrer. Aquest any, el treball estarà molt relacionat amb l’accessibilitat dels programes de voluntariat en salut.

L’Àrea de Salut i Comunitat de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) treballa per fomentar, promocionar i fer valdre el voluntariat en l’àmbit de la salut. El pròxim 3 de febrer, la FCVS presentarà els recursos i línies de treball de l’Àrea per aquest 2023, els quals estan relacionats amb l’accessibilitat dels programes de voluntariat i salut.

A Salut i Comunitat el treball en xarxa amb les entitats funciona per línies de treball: projectes que tenen un principi i un final. L’Àrea posa també a disposició de les entitats i els centres de salut uns recursos, que són fruit d’aquest treball en xarxa.

Les línies de treball d’aquest any de l’Àrea de Salut i Comunitat tenen a veure amb l’accessibilitat dels programes de voluntariat en salut, tant per a les persones voluntàries com per a les persones ateses i les cuidadores d’aquestes.

La sessió està oberta a totes les entitats -federades i no federades- i els centres de salut que desitgin col·laborar.

Programació

Divendres 3 de febrer, de 12 h a 13.30 h.

  1. Breu presentació del conjunt de l’Àrea Salut i Comunitat
  2. Recursos disponibles pel 2023
  3. Línies de treball 2023: continguts, funcionament i modalitats de participació de les entitats
  4. Torn obert de paraules i tancament

Inscripcions

Per apuntar-vos a la sessió cal omplir el  formulari en línia fins al dimecres 1 de febrer (rebreu un correu el dia 2 de febrer amb l’enllaç per afegir-vos a la reunió).

El treball es fa sempre més enriquidor si participen el nombre més gran d’entitats. Us hi esperem!