La FCVS participa en el cicle de reflexions entre el Tercer Sector i l’Economia Social i Solidària

L’Observatori del Tercer Sector organitza una jornada sobre els valors, interessos i ponts comuns que s’estableixen entre ambdues tipologies d’organitzacions

Amb l’objectiu de fer paleses les relacions que s’estableixen entre el Tercer Sector i l’Economia Social i Solidària, l’Observatori del Tercer Secor organitza el pròxim 21 de maig una jornada de reflexió  per explorar les temàtiques més comunes en les que ambdues tipologies d’organitzacions col·laboren i treballen conjuntament.

Durant la taula de reflexió s’escoltarà la veu de la FCVS, juntament amb la d’Arç Cooperativa i la de la Fundació Ramon Noguera, entitats i organitzacions d’ESS que treballen conjuntament i que exposaran la seva perspectiva en la relació i el paper de les dues tipologies d’organitzacions així com exemples de col·laboració.

La tècnica de gestió d’El Mercat Social de la FCVS, Núria Monsalve, explicarà com les entitats de voluntariat social juntament amb l’Economia Social i Solidària poden construir plegades un camí per a generar economies transformadores al servei de les persones.

La ponència marc serà a càrrec de Colectic que com a cooperativa d’iniciativa social forma part tant del Tercer Sector com de l’Economia Social i Solidària, essent així una entitat nexe que pot compartir les experiències, semblances i diferències entre els dos actors, així com les temàtiques d’interès compartides. A més, al 2014 van realitzar el canvi d’associació a cooperativa en un procés de reflexió interna.

Finalment les persones assistents podran donar la seva opinió i compartir les seves experiències en la temàtica.

Programa 

16 h    Benvinguda d’Ana Villa

16.15 h Ponència marc: Colectic

16.45 h Taula de reflexió:

  • Arç Cooperativa: Javier Gómez
  • FCVS: Núria Monsalve
  • Fundació Ramón Noguera: Pepita Perich

17.30 h Ronda d’intervencions del públic

Inscripcions

La Jornada se celebrarà el 21 de maig de 16 h  a 17.30 h al Casal de Barri Pou de la Figuera (Carrer de Sant Pere Més Baix, 70).

L’assistència a les jornades és pública i gratuïta, però cal inscripció prèvia online

Ja et pots descarregar el programa.