La FCVS participa a la 8a edició de la Fira UPF Solidària

La 8a edició de l’esdeveniment se celebrarà en línia del 13 al 23 d’octubre i també comptarà amb diverses xerrades i taules rodones lligades a temàtiques d’interès social.

La UPF Solidària organitza del 13 al 23 d’octubre la 8a edició de la Fira UPF Solidària, un espai de trobada on les persones participants podran conèixer i contactar amb més de 30 entitats solidàries vinculades a la Universitat Pompeu Fabra, establir-hi sinergies, participar en diverses xerrades i cercar voluntariat.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) hi participarà amb un estand virtual on donarà informació sobre el tipus de voluntariat que es pot fer, els àmbits i una mica d’història sobre la xarxa d’entitats sense ànim de lucre que fomenta, promou i reconeix el voluntariat social arreu del país. A l’stand es podrà consultar la nostra Borsa de Voluntariat online, on les entitats pengen les seves ofertes de voluntariat.

En paraules de la Núria Riera, membre d’UPF Solidària, “la Fira pretén ser una mostra d’entitats del tercer sector vinculades a la UPF i té com a objectiu que tant els membres de la comunitat universitària com entitats i el públic general, les puguin conèixer amb detall, saber quins projectes realitzen, poder establir el contacte per fer voluntariat i crear xarxa entre entitats i visitants”.

Xerrades i activitats d’interès social

En el marc de la fira, UPF Solidària organitza també diverses xerrades i taules rodones sobre temes d’interès social, com ara les desigualtats existents en l’àmbit de la salut, el dret d’estrangeria i els drets humans, els efectes de la Covid-19 a les entitats solidàries o com dissenyar una campanya en l’àmbit de la solidaritat. A més, les persones participants podran participar en una taula d’experiències de voluntariat.

Font: Xarxanet.org