La FCVS posa en marxa els Espais de Trobada de l’Àrea de Salut i Comunitat 2022

Les noves trobades temàtiques mensuals entre entitats i centres de salut es centraran aquest any en la salut mental en l’acció voluntària. A la primera trobada es presentarà la nova figura del referent de benestar emocional i salut comunitària a l’atenció primària.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza la primera sessió dels Espais de Trobada de l’Àrea de Salut i Comunitat 2022 el pròxim divendres 1 d’abril a les 12h.

Els Espais de Trobada, que aquest any  es dediquen a la salut mental en l’acció voluntària, són trobades temàtiques mensuals entre entitats i centres de salut, de formació i intercanvi horitzontal i sobre temes que proposen les entitats.

En aquesta primera sessió es presentarà la nova figura del referent de benestar emocional i salut comunitària a l’atenció primària.

Programa

  1. Breu presentació del calendari dels Espais de Trobada 2022, a càrrec de l’àrea Salut i Comunitat FCVS
  2. Ponència “La nova figura de referent de benestar emocional i salut comunitària a l’atenció primària”, a càrrec de referents de benestar emocional de l’Institut Català de la Salut
  3. Debat: com articulem el treball en xarxa entre entitats i centres de salut

Aquesta sessió serà una molt bona oportunitat per conèixer més a fons aquesta nova figura professional, amb la qual totes les entitats de salut ens relacionarem en algun moment, i per reflexionar sobre aquesta nova etapa de salut comunitària que tot just comença.

Un animem doncs a que participeu, ja que tenim la sort de comptar amb referents de benestar emocional que podran contestar als nostres dubtes i preguntes.

Inscripcions

Per apuntar-vos, si us plau ompliu l’enllaç que trobeu clicant  aquí

El límit per apuntar-se és el dimecres 30 de març.

El dijous 31 de març les persones inscrites rebreu un correu amb l’enllaç per accedir a la sessió.

Si us plau, si us apunteu i després no podeu participar, aviseu-nos escrivint un correu a salut@voluntaris.cat, ja que les dinàmiques de les sessions les organitzem tenint en compte el nombre de participants.