La FCVS i la Paeria renoven el conveni de col·laboració per fomentar la participació del voluntariat

L’acord té l’objectiu de promoure el treball en xarxa a la ciutat de Lleida, les accions de foment de l’acció voluntària i la posada a l’abast d’eines i serveis per donar el suport necessari i millorar l’acció voluntària en totes les seves dimensions.

Fomentar la participació del voluntariat en totes aquelles accions encaminades a la millora de la situació de persones vulnerabilitzades és l’eix principal del conveni de col·laboració que han signat l’Ajuntament de Lleida i la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS). L’acte de signatura es va fer el dilluns 7 de maig a La Paeria i també es van firmar acords amb altres agents del teixit participatiu de Lleida, com la Federació d’Associacions de Veïns i la Federació de Cases i Centres Regionals.

L’alcalde de Lleida, Felix Larrosa, i el regidor de Participació i Drets Civils, Carlos Enjuanes, van signar els convenis. “Amb aquest acte, la Paeria rubrica el seu compromís amb les vostres associacions, perquè les associacions de veïns, les cases regionals i les entitats solidàries sou un dels motors d’aquesta gran xarxa de relació humana i d’afecte que la ciutat ha de forjar i mantenir contínuament”, va indicar Larrosa. I hi va afegir: “Aspiro a una Lleida plenament cívica i solidària per això apostem pel Pacte de Civisme i Convivència i per la promoció dels valors cívics que les vostres entitats representen”.

Per part de la FCVS, el signant va ser el coordinador a Lleida, Ramón Farré. El conveni de voluntariat vol fomentar la participació del voluntariat en totes aquelles accions encaminades a la millora de la situació de vulnerabilitat de les persones a partir del treball en xarxa, les accions de foment de l’acció voluntària i la posada a l’abast d’eines i serveis per donar el suport necessari i millorar l’acció voluntària.

Font: Ajuntament de Lleida