La FCVS i la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec signen un conveni de col·laboració

L’acord estableix un marc de col·laboració entre les dues entitats per tal de milorar la promoció del voluntariat social a Barcelona. El document s’ha signat amb la presència del president de la FCVS, Jordi Balot, i del president de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec, Antoni Reig. 

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec han signat amb data 21 de novembre de 2018, un conveni de col·laboració que estableix un marc d’actuació per millorar la promoció del voluntariat social a Barcelona, i més concretament, a les entitats del barri situat al districte de Sants-Montjuïc. En la signatura del conveni han estat presents el president de la FCVS, Jordi Balot, i el president de la Coordinadora, Antoni Reig.

D’aquesta manera, la FCVS i la Coordinadora treballaran conjuntament per identificar iniciatives o projectes específics que contribueixin a potenciar el voluntariat a escala general. En aquest sentit, ambdues parts també es comprometen a fer difusió d’actes, activitats, jornades i cursos de voluntariat de l’altra entitat i, en general, a realitzar qualsevol activitat conjunta encaminada a intercanviar coneixements, experiències i expertesa en relació a l’àmbit del voluntariat.

Per garantir un bon seguiment i avaluació del conveni, s’ha establert una Comissió de Coordinació que es reunirà com a mínim un cop l’any, integrada per representants de les dues entitats, i que també ho farà a petició de qualsevol dels seus membres.