La FCVS i Aigües de Barcelona renoven el conveni de col·laboració apostant per la formació

L’acord reafirma el foment del voluntariat de l’empresa i oferirà càpsules formatives per treballar la millora de les condicions de salut de les persones voluntàries

La FCVS i Aigües de Barcelona (AB) han renovat el conveni de col·laboració empresarial per tal de fomentar el voluntariat d’empresa entre els seus treballadors i que col·laborin amb entitats a través d’accions voluntàries. La renovació de l’acord s’ha produït a la seu de l’empresa metropolitana de gestió del cicle de l’aigua, Ciutat de l’Aigua, amb la presència de la directora d’Estratègia de Sostenibilitat i Comunicació d’Aigües de Barcelona, Maria Salamero; la directora de Desenvolupament Sostenible de SUEZ Spain, Dulcinea Meijide; i el president de la FCVS, Jordi Balot.

Com a novetat, l’acord signat fa una aposta per la formació amb l’objectiu de treballar la millora de les condicions de la salut de les persones voluntàries en el desenvolupament de les seves tasques a l’entitat. En aquest sentit, oferirà durant el 2020 quatre càpsules formatives que tractaran la gestió dels conflictes, hàbits saludables, seguretat vial i manipulació de càrregues.

El contingut d’aquestes píndoles formatives s’ha extret del treball amb les entitats que Aigües de Barcelona ha desenvolupat durant l’any 2019. A més, com a resultat del nou  acord signat la FCVS podrà oferir la formació de forma totalment gratuïta.

Seguint ‘Ajudant els que ajuden’ 

La signatura de l’acord que es va dur a terme al setembre del 2018 va establir un marc regulatori pel foment del voluntariat social amb el projecte “Ajudant els que ajuden” en favor de les entitats membres de la FCVS. En aquest sentit, qualsevol entitat adscrita a la FCVS pot adherir-se al conveni a l’efecte de ser considerada beneficiària del projecte.