La FCVS-Girona organitza la III Tertúlia Social per reflexionar sobre els matrimonis forçats

El sopar, impulsat conjuntament amb la Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat de Girona, comptarà amb la participació de la periodista i secretària de l’associació Valentes i Acompanyades, Carme Vinyoles.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i la Càtedra de Responsabilitat Social Universitària de la Universitat de Girona (UdG) ha organitzat el tercer sopar-tertúlia sota el títol ‘Què en saps? Tens opinió sobre: Els matrimonis forçats?’. L’acte, en aquest sentit, té l’objectiu de debatre sobre una pràctica molt arrelada a la violència masclista contra la integritat física, emocional i l’autonomia de les dones.

Per abordar aquesta qüestió, l’acte comptarà amb la participació de la periodista i secretària de Valentes i Acompanyades, Carme Vinyoles. La tertúlia a les comarques gironines serà conduïda per la responsable de comunicació de la Coordinadora d’ONG Solidàries, Sònia Cervià. Aquesta se celebrarà al Restaurant La Rosaleda – Jardí Degustació, situat als Jardins de la Devesa de Girona. El preu del sopar és de 10€ i el pagament es farà en efectiu durant el mateix sopar.

L’acte tindrà aforament limitat i per aquest motiu serà necessari confirmar assistència amb inscripció prèvia. La tercera edició del sopar-tertúlia tindrà lloc el dijous 7 de març a les 19.30h.