La FCVS engega programa a Tarragona Ràdio!

A partir del 28 d’octubre, cada darrer dimecres de mes, a les 12 hores, podreu escoltar Voluntaris.cat, un programa que pretén ser l’espai de referència del voluntariat a la província de Tarragona.

Es tracta d’un espai amb una durada de 40 minuts dins el magazine d’El Matí de Tarragona Ràdio. Hi podreu escoltar tota l’actualitat relacionada amb els diferents àmbits del voluntariat a Tarragona, debats al voltant d’aquesta actualitat, monogràfics sobre aspectes concrets del sector, coneixereu l’agenda i disposareu d’un correu obert adreçat a respondre els dubtes i consultes dels oients.

L’objectiu del programa és facilitar la feina a les entitats socials de Tarragona, atendre i donar facilitats a les persones que volen ser voluntàries i als equipaments educatius interessats en l’àmbit, conscienciar la ciutadania sobre la importància del voluntariat i potenciar el treball en xarxa entre els diferents agents del món del voluntariat.

El programa dispondrà d’un espai propi dins el web de Tarragona Ràdio on podreu escoltar programes anteriors o deixar els vostres comentaris.

Al web de voluntaris.cat, també disposareu d’un espai on podreu recuperar programes anteriors.