La 8a Tertúlia Social a Girona se centrarà en la mobilitat responsable a les ciutats

L’acte, organitzat per Voluntaris.cat conjuntament amb la Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat de Girona, comptarà amb la ponència d’Isabel Salamaña, professora del departament de Geografia de la Facultat de Lletres de la UdG.

Voluntaris.cat i la Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat de Girona (UdG) han organitzat el vuitè sopar-tertúlia amb el títol ‘Com moure’ns a la ciutat amb responsabilitat’. L’acte, en aquest sentit, exposarà com podem practicar una mobilitat urbana més sostenible tenint en compte els principals reptes que ens posa al davant l’actual emergència climàtica.

La ponent convidada serà la professora del departament de Geografia de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona (UdG), Isabel Salamaña, en una tertúlia conduïda per la periodista del diari ARA Comarques-Gironines, Marta Costa-Pau. En el seu exercici professional, Salamaña ha treballat en la temàtica del medi ambient i en la mobilitat i accessibilitat en l’urbanisme.

La vuitena tertúlia se celebrarà, com ja és tradició, al Restaurant La Rosaleda – Jardí Degustació, situat als Jardins de la Devesa de Girona. El preu del sopar és de 10€ i el pagament es farà en efectiu en el mateix sopar. L’acte tindrà aforament limitat i per aquest motiu serà necessari confirmar assistència amb inscripció prèvia. L’esdeveniment, que reivindicarà la necessitat de treballar per aconseguir ciutats més sostenibles i responsables, se celebrarà el dijous 6 de febrer de 2020 amb hora d’inici a les 19h.