Josep Cabrera, nou coordinador de la FCVS – Tarragona

Ha estat votat a l’assemblea local extraordinària per exercir el càrrec durant el període 2017 – 2020

Josep Cabrera ha estat escollit coordinador territorial de la FCVS de Tarragona en  l’assemblea local extraordinària d’entitats, celebrada el passat divendres 17 de febrer. Finalitza així  l’exercici de coordinació de Maria Teresa Múrria, que ha estat al capdavant d’aquesta responsabilitat durant els darrers 4 anys.

A l’acte van exercir el seu vot 26 entitats, de les quals 17 ho feren  a favor de Josep Cabrera, i 9 ho feren a favor de Maite Múrria. El nou coordinador territorial de Tarragona exercirà el seu càrrec durant el període 2017 – 2020 amb ganes de treballar per enfortir i fer créixer totes les entitats.

 

IMG-20170223-WA0001Josep Cabrera

Josep Cabrera s’inicia com a voluntari a l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona ‘La Muntanyeta’ ara fa cinc anys. Des del 2012 n’és el coordinador de voluntariat, promovent l’enfortiment del rol de les persones voluntàries dins l’organització i impulsant el creixement del nombre de voluntaris i voluntàries en els projectes.

Per exercir el seu càrrec, en Josep Cabrera vol comptar amb el suport d’un equip de coordinació format per persones representants de quatre entitats federades.

Coordinació territorial

La coordinació territorial és una funció voluntària de govern que fa tasques de representació de les entitats federades a l’interior del Consell Directiu de la FCVS i també davant agents i institucions locals: administracions públiques, món empresarial, altres federacions i ciutadania en general. La persona coordinadora, un cop escollida per l’assemblea local, s’integra al Consell Directiu i representa els interessos del territori dins del conjunt de la Federació, que és d’àmbit català.