Jornada ‘Enxarxem! Mercat Social, voluntariat i Economia Social’

Voluntaris.cat organitza un acte per aprofundir sobre la relació de forces entre l’economia solidària i el voluntariat amb la presentació de set bones pràctiques per part d’entitats.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza la Jornada ‘Enxarxem! Mercat Social, voluntariat i Economia Social’ el pròxim 8 de novembre de 10 a 12.30h al Centre Cívic El Sortidor, situat a la Plaça del Sortidor. A la jornada s’exposarà quin és el lligam i la vinculació entre l’Economia Social i Solidària (ESS) i el voluntariat. A més, serà una oportunitat per conèixer com les entitats socials de voluntariat poden contribuir en la generació de projectes i d’alternatives socioeconòmiques que generin impacte social.

La sessió engegarà amb una presentació del president de Voluntaris.cat, Jordi Balot, que donarà la benvinguda a les persones assistents. Tot seguit, el cooperativista i expert en temes d’economia solidària, Jordi García Jané, oferirà la xerrada principal de la jornada sota el títol “L’Economia Social i Solidària, una eina per a la transformació social”.

Un dels plats forts de la jornada serà l’espai de bones pràctiques “Fem Mercat Social i Economia Social”, un circuit de 7 experiències d’entitats amb productes o serveis que promouen el mercat social i l’ESS. Els eixos temàtics al voltant de l’ESS que es presentaran són els següents:

La jornada finalitzarà amb un aperitiu solidari. L’acte compta amb el suport de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec, Cooperasec, l’Obra Social La Caixa i l’Ajuntament de Barcelona.

Descarrega’t el programa

Inscriu-te a la jornada!